Nighty night.

Sitter och tar det lugnt i sängen. Ska snart ta och tänka på refrängen.
Imorgon är det torsdag och vi ska ha Foto B. Hoppas vi får fortsätta med våra montage. Jag tycker det är jättekul att hålla på mig dom. Men nu måste jag gå och lägga mig.
Slänger in 2 bilder från ikväll.

 

Ciao.


Pizzatajm!


Nu ska vi äta pizza.
Jippi!


Rain on my parade

Är hemma nu efter en heldag om man säger så. Jag stressade från Farsta till Södertälje för det var ju hockey också. Jag var i södertälje typ kvart över 7 så jag kom lite sent, men carro väntade på mig så det var ju bra. Och nu blir du glad, barbie! Vi vann inte. :(

Är så övertrött så det är läskigt..
Ligger och lyssnar på Pink. Försöker tagga ner efter hockeyn. Man blir så uppstressad av den så det tar typ 100 år att tagga ner. Så jag måste skriva av mig lite..
Idag hade vi redovisning i skolan som vi hade 1 dag på oss att planera. Och det gick väl över förväntan bra. Vi sa våra saker och det var det. Sen om ingen fattade vad projektet gick ut på, det är en annan 5;a..

Dagens fina;

-Ursäkta, vart har du köpt dina skor?
- Ehh...din sk..skopunkten.
- Va snygga dom va!
- Tack! :)

Det var alltså en kvinna som frågade mig på tunnelbanan vart jag hade köpt mina skor. Jag blir så glad av sånt när folkar vågara säga att man har fina saker eller så. Man blir varm i hela kroppen av något sånt. 

Imorgon är det foto som gäller. Ska försöka låna studion och kanske ta lite bilder. :) Vi får se hur det går. 

Nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon. Imorgon ska jag inviga min mössa. Det ska visst bli kallt imorgon. Bara några + grader. 


Night! 

Papparazzi.






Det gick skitbra i Märsta så nu är vi på väg till Farsta. Såg att jag hade en minneskortläsare i datorn så jag laddade över 2 bilder som vi gillade båda två.

Ikväll är det hockey förresten. Mot Rögle. Och vi måste vinna. Såklart så ska jag gå med Carro. <3 Tack tjejen.

Nu ska vi ladda oss inför Farsta.
:)

Runaway train

Sitter på tåget påväg till Märsta med Barbie. <3 Åkerjust nu från Centralen, så vi är väl framme om en halvtimme typ. Då är det bar att ha en data tillhands. Så man har något att fördriva tiden med.

Idag har vi haft klassfoto och våran fotograf bar så underbart skön. Han sa att jag såg ut som en Christina. Nja, det vet jag väl inte. Men han gjorde så roliga miner så alla började skratta och kortet blev förhoppningsvis bra. Men vi i fotoklassen är ju såklart fotounika så vi blir alltid bra på bild :P

Nu ska jag vara lite social med Barbie.

Puss.


Slem eller Salem?

Blixtar och dunder..magiska under.
Diggiloo Diggiley.

Det blixtar lite här i Slem som Salem hette innan det bytte till Salem. Jag tyckte att Slem lät bättre.
-Vart bor du då?
-I Slem.

I E finns det en liten by som heter Snopptorp, och jag skojar inte. Det är sant.
Kolla på Eniro så får ni se. :) Tur att man inte flyttade dit. :P

Tänkte snart gå och lägga mig snart. Inte för att jag är speciellt trött, men det är ju faktiskt en dag imorgon också. Tänkte låna en kamera i helgen så jag kan fota Alexsandra och tänkte fota Manda också.
Ska försöka under onsdagen att fixa en ny header också.
Spääääänande va?

Nej, om man kanske skulle ta och gå och lägga sig.

Kramar <3




Gå upp och pröva dina vingar..

Sitter hemma hos farmor och kollar på AIK-DIF. Aik leder med 2-0. :) Jippi!
Idag efter skolan var jag och Carro i S-tälje och svansade runt i affärer och sen åt vi middag också. På gyllene måsen. Det var utsökt som vanligt.
Så fort matchen är slut så åker pappa från Råsunda och kommer och hämta mig. Då ska jag åka hem och sälja lite riskkapital till pappa. :P

Imorgon är det klassfoto så jag måste gå upp lite tidigare imorgon och göra mig fin. :) Efter klassfotot ska jag och Barbie till Märsta och Farsta och fota. Vi ska ha en utställning i vinter på spårvägsmuseet. :) Det ska bli jättekul att få visa upp sina egna bilder. Jag känner mig stolt över mig själv då.

I S-tälje idag så såg jag ett par skitfina lådor. Jag höll på att dö när jag såg dom. Jag ska kolla hur mycket dom kostar och sen om jag har råd ska jag köpa några. Hoppas snart på att lämna fågelboet och flytta till en egen liten lägenhet inne i stan. Ska bli så himla roligt. Kunna göra vilken mat som jag vll. Mina egna stekpannor med rosa prickar på. Dom finns på Åhlens för 99kr/st.




Nu ska jag fira med lite Cola att AIK gick upp i serieledning igen!!!!!!
YES!


Puss Puss




UF

Sitter i skolan med Uf. Nu har vi äntligen kommit en bit på vägen. Ni får gärna sponsra oss med gratissaker. Det är bara att att kontakta oss med en kommentar här eller här.

Nu ska vi fortsätta jobba på.

Puss <3

Pinocchio..?

Sitter och packar ihop det jag ska ha med mig till papi imorgon. <3 Det går ju inte att glömma något i E för då får man stå där med lång näsa sen. Skulle vilja kolla på någon film men förmodar att det är försent. Ska ju gå upp miss i nassen för att komma hem och gå och lägga mig igen. Men imorgon ska hag nog stå och göra mig iordning istället för att somna om och sen va dötrött när jag ska åka. Det är bättre att gå upp lite tidigare och sen hålla sig vaken för dom kanske man klarar en hel skoldag. :P
Men herregud, är klockan 10 redan! Jag som började skriva halv 10! Har lite dålig fantasi så det går lite trögt att skriva...Nej, nu måste jag packa allt i en jävla fart för sen imorgonbitti hinner jag ju inte. :)

Nej nu får jag slita mig från datorn...
Förresten på tisdag är det ishockey och gissa vem som har blivit bjuden av en jättesnäll Carro?!
Jag såklart. VIP for the win! Hoppas vi knäcker Rögleskiten!

Nu. Måste. Jag. Gå. Ifrån. Datorn.

God natt. <3


Premiär för Playa del Sol ikväll 20:00 på SVT1

Idag har det varit en slappdag. Åkte från mormor och morfars land runt 1 och och vi åt lunch på Donken. Mums!
Sen har jag bara varit hemma och kollat på film och tagit det lugnt. Det känns lite som man har lite ångest inför måndagen. Men vi börjar med att ha UF så det är lite kul iallafall att gå imorgon. Har ställt klockan på 05.50 eftersom jag åker från Kjula. Jag kommer vara helt död imorgonbitti. Jag bara känner det på mig. Imorgon ska jag ha på mig min nya skjorta jag köpte igår och mina stövlar. Och såklart min halsduk. Jag sov med den inatt faktiskt. Och det är sant! Hahaha.
Det är så mysig.

Men nu ska jag kolla på "Playa del Sol" och skratta lagom. Playa del Sol milajki! <3


I´m not a weak girl..

Nu har vi ätit potatisgratäng och fläskfile. Det var underbart gott. Mormors potatisgratäng är den bästa. <3
Nu ska vi snart äta efterrätt. Det blir chokladpudding med grädde och jordgubbar. MUMS!
Har inte så mer att berätta. Vi ska antagligen sova kvar här, jag är inte så sugen på det men det finns inte så mycket att tjöta om. Det är bara att hänga med när man inte har någon bil att komma hem med. Fast det funkar väl. Men vill helst sova i min egna säng. Jaja...inte gnälla nu jossan

Ska kolla på finalen av "Kändisdjungeln" senare ikväll. Hoppas att Karl-Petter vinner! Det är han värd. Hoppas att hans skänker pengarna till någon bra fond. Jag skulle ge allt till Barncancerfonden. Jag gav 10 kr till dom häromdagen. Jag är duktig! :P

Nu ska vi äta efterrätt och jag ska tända en brasa för nu fryser jag!


Puss.


Shopaholic!

Är på mormor och morfars land och ska äta middag här och kanske sova kvar också. :)
Var på stan idag och köpte lite nya kläder. En klarblå halsduk från BikBok och en skjorta från Lindex och ett par skor från skopunkten. Det blev också ett Hockeyspel till PS.
Hockeytokig som jag är :)

Nu ska vi äta.
Puss!

 


höstkläder milajki <3

Godmorgon alla därute i bloggosfären!
Just nu sitter jag och kollar på Kung Fu Panda. Så sjukt rolig.
Idag ska jag och mamma åka till Tuna park och shoppa lite höstklader till mig. :) Så det kanske kommer lite bilder senare idag.

Nu ska jag äta breakfast!

Ciao!

sry.

Jag vet att det inte har blivit någon uppdatering idag och imorgon kommer det inte bli bättre...
Men jag ska försöka när jag hinner. :)

Puss och kram


Äntligen!

Så var det dags igen. Hockey. Nu blir det att börja gå på matcher igen, och som jag har längtat. Hela sommaren har man gått och undrat när dom börjar spela och man har följt dom nya spelarna som har rullat in. Det kanske inte är några stora forväntningar men bara att hockeyn är igång igen är jju helt underbart. Hoppas det går bättre i år iallafall. :)
Men nu ska jag, farmor och farfar åka och jag ska möta carro på scaniarinken. Och på tisdag ska jag gå på nästa match. Mot rögle. Men första ska vi ta oss igenom den här matchen mot LHC (eller Linköping hockey club!)

Kram kram 





06:15

Klockan är ställd på kvart över 6 och jag har haft en väldigt slapp onsdagskväll och nu ska jag gå och sova. Och imorgon är det skoljoggen, men för mig och Barbie menas det med gåjoggen. Vi är alldeles lata för att springa och orkar inte prestera.

God natt suckers!


TÄVLING!

Nu har Millah en tävling på sin blogg!
Du kan vinna en årsförbrukning av Garniers hudvårdsprodukt Pure Active. du får 20 produkter för ett värde av 1500:-


Kom igen nu och var med och tävla! Det ska iallafall jag vara! <3


Skoltrött.

Sitter i skolan och har tråkigt. Alexsandra är fortfarande sjuk, men hon kommer imorgon iallafall. :) Du är välkommen tillbaka gumman. <333
Sitter och försöker få ihop en ny header men det finns ingen inspiration. När jag kommer till kjula ska jag gå ner och köpa en pizza och sen tjocka hela kvällen. Jag är så förbannat jävla trött på skolan så jag vill bara bränna ner den. Fyfan! I 1:an så tyckte man att det var roligt att gå i gymnasiet men nu bara vill man dö när man går till skolan.
Usch fy och blä!
Nej nej nej nej nej nej nej nej. SLUTA VARA NEGATIV!

Nu får jag sluta vara så negativ. Jag blir ju bara ännu mera skoltrött.
Tåget går 12 över 2 mot Eskilstuna. Så måste gå nu.
En outfit kommer när jag är i Kjula!


Puss <3


BLÄ!

Nu åker jag från skolan och till tråkiga kjula...
BLÄ!


God natt

                             

                              

                                Jag är glad och ska snart gå och lägga mig. Vi ses imorgon <3



Bli frisk!

Hallå hallå!

Just nu sitter jag i tråkiga Kjula och gör nothing. Sitter och snorar som vanligt. Hoppas det går över snart.
Idag har jag varit i skola som vanligt. Alexsandra var sjuk idag sådet var en väldigt tråkig dag. Det är hon som gör att skolan blir roligare. :)<3 Bli frisk snart Barbiegirl!

Ikväll blir det väl att sitta hemma och ta det lugnt. Får väl kolla på "Svenska Hollywood Fruar"
Anna Anka är ju så fruktansvärt äcklig och har en hemsk kvinnosyn. Hon tycker att vi kvinnor ska vara hemma och ge mannen hans behov som en jävla slav. Nej, usch för Anna Anka! Men alla 3 fruar är ju blåsta så därför kollar jag. Hihi. ;)

Nu ska jag kolla på tv och sen blir det väl att gå och lägga sig tidigt.

Kram <3

                                  

Bilderna!

   

   

 

 

Här kom bilderna från idag. Jag fotade alltså Amanda men det blev en massa larvkort också som ni kan se. Den andra tjejen är Moa och är syster med Amanda. Och Amanda och Moa är mina plastsyster på pappas sida. :) <3

Jag älskar er tjejer! Det var hur kul som helst idag. Är det bara jag som tycker att Amanda har så underbara ögon?

Nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas att ni gillar bilderna. <3

 

Kyss <3


Dear Mr. President

Dear Mr. President,
Come take a walk with me.
Let's pretend we're just two people and
You're not better than me.
I'd like to ask you some questions if we can speak honestly.

What do you feel when you see all the homeless on the street?
Who do you pray for at night before you go to sleep?
What do you feel when you look in the mirror?
Are you proud?

How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
How do you walk with your head held high?
Can you even look me in the eye
And tell me why?

Dear Mr. President,
Were you a lonely boy?
Are you a lonely boy?
Are you a lonely boy?
How can you say
No child is left behind?
We're not dumb and we're not blind.
They're all sitting in your cells
While you pave the road to hell.

What kind of father would take his own daughter's rights away?
And what kind of father might hate his own daughter if she were gay?
I can only imagine what the first lady has to say
You've come a long way from whiskey and cocaine.

How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
How do you walk with your head held high?
Can you even look me in the eye?

Let me tell you 'bout hard work
Minimum wage with a baby on the way
Let me tell you 'bout hard work
Rebuilding your house after the bombs took them away
Let me tell you 'bout hard work
Building a bed out of a cardboard box
Let me tell you 'bout hard work
Hard work
Hard work
You don't know nothing 'bout hard work
Hard work
Hard work
Oh

How do you sleep at night?
How do you walk with your head held high?
Dear Mr. President,
You'd never take a walk with me.
Would you?


Soon on the blogg!


Jag ska duscha sen kommer det in lite bilder. :)


spexar :/

Jag och Amanda sitter och spexar lite...<33

                           


Nu ska vi dra ut och fota lite. :)

Godmorgon godmorgon!

Gud så bra Hairspray va! Asså det är den bästa musikalen som jag har varit och sett. Jag har sett många men Hairspray slår allt. Jag sitter fortfarande och nynnar på alla sånger från den. Rolf Lassgård som spelar mamma är helt underbar. Han/hon är så duktig fast han är ganska stor så gör han alla danssteg och hänger med. Han är bäst!

Just nu sitter jag och äter frukost och tittar på Idol.
Vet inte vad som händer idag men kanske något vi får se...


Kram

                                 


TGIF!

Gud så skönt! Äntligen fredag och jag är alldeles slut. Sitter hemma och tar det lugnt. Imorgon ska jag gå på Hairspray. Jag hoppas att det blir jättekul.

                                       
Annars idag har jag varit i skolan. Det var en kort dag idag och efter skolan åkte jag till mormor och tjattrade lite. Det blir alltid en massa skitsnack när man är där. Älskar dig mormor <3

Kanske ska man ta sig en dusch inna allt börjar på TV. Det är Kändisdjungeln, Idol, Superstars och dagens höjdpunkt!

Dirty Dancing! Det är den finaste film jag nånsin har sett. Dom hyllar Patrick Swayze eftersom han dog häromdan. I filmen är han otroligt snygg. Ohlalala...

                                


Nu ska jag dra.
Pussar <3


MISSA INTE THE VOICE IMORGON! KISSIE ÄR MED OCH HOPPAS HON GÖR BORT SIG REJÄLT!

Jaha, så var det torsdagskväll och imorgon är det FREDAG! Vad jag har längtat! Vi börjar 10 imorgon så jag får lite sovmorgon, men jag ska gå upp i ottan ändå. Jag bara MÅSTE kolla på när Kissie är med på THE Voice imorgon. Hoppas hon gör bort sig rejält. Och Jacob ska ju typ ställa en massa pinsamma frågor till henne.
Hon är ju helt blåst den där bruden!

Jaja, nu ska jag kolla lite på TV och sen gå och lägga mig. :)


Puss Puss! <3

Vardagslyx

Vardagslyx är något som alla borde unna sig 1 gång i veckan iallafall. Idag är det en sån dag för mig. Jag sitter och lyssnar på feelgood-musik och målar naglarna och ska snart fixa håret. Tänkte göra milkshake också men vet inte än, kanske?
Idag har det varit en ganska lugn dag, i skolan också. Våran lärare var sjuk så vi fick jobba med vad vi ville så jag och Barbie stod i labbet och fixade med bilder. Men det ville sig inte riktigt så jag hann bara med att framkalla en bild. Men det var ju lugnt iallafall. Imorgon ska vi till 3 gallerier inne i stan och kolla på utställningar så då blir det inte att skriva så mycket. På kvällen såklart men inte mitt på dagen. Som jag brukar kunna när vi har mediadagarna eftersom vi nästan jämnt sitter vid datorn då. Men inte imorgon.

Nej, nu kan jag inte sitta här längre. Måste ta och måla den andra handen nu. det blir min chockrosa färg den här gången. :)

Puss på er!

God natt

Nu stupar jag i säng. Jag är så trött så ögonen snart går i kors.





Kram och Puss

Lyhörd?

Det hände en rätt konstig sak på bussen som jag fortfarande är lite sur över.
Jag satte mig och lyssnade på musik innan bussen åkte och jag brukar alltid kolla om det låter runt om när jag lyssnar för på något sätt vill jag inte att folk ska höra vad jag lyssnar på. Och jag hade så jag hörde och så det inte lät runtomkring. Och precis innan bussen åker så kliver det på en kärring som sätter si brevid mig. Och efter typ 2 minuter knuffar hon till mig och jag tar ut öronsnäckorna.
- Det är väldigt irriterande att höra din musik. Du måste tänka på oss andra som också sitter på den här bussen?
Jag bara suckade högt och skakade på huvudet och stoppde in hörlurarna och höjde lite bara för att reta henne lite.
Jag hade kollat om det lät mycket, men det gjorde det inte? Så antagligen var hon väldigt lyhörd eller så ville hon bara ha något att skälla på.
Jaja, hoppas jag slipper se den där gamla kärringen igen!

Be Unique UF

Sitter i skolan och har UF. Kom hit endast för den lektionen idag. Annars har jag varit hemma och kurerat mig med tv och data. Jag känne rmig väl inte så jättesjuk, men vill ju inte gå runt och smitta andra. Jag tror ju inte att jag har svininfluensan men det skulle vara roligt att se om man har det eller har haft det. Bara för att. Man kan gå runt och skryta om att man har haft svininfluensan. Haha. XD
Efter lektione åker jag hem igen och sover eller bara ta det lungt. Idag vet jag inte vad det blir för mat men det blir säkert något gott. :)

Juste, igår släppte Barbie bomben om vad vårat företag ska göra. Vi ska alltså göra personliga armband. Vi kommer sen att sälja dom här armbanden på en mässa i februari och på öppet hus för vårat gymnasium. Så ni kanske vill bidra med lite pengar. Ni kommer att kunna köpa riskkapital som det heter. Det menas med att ni köper in er i vårt företag och sponsrar oss med pengar. När vi sedan gör ett bokslut så kommer vi kanske gå i vinst och då får ni tillbaka era pengar som ni satsade eller så kan ni förlora dom. Det beror på hur bra vi säljer. Därför så heter det riskkapital. Ni riskerar. Men jag kan säga så mycket att vi har redan sålt en massa riskkapital så vi kommemr nog få visnt och ni kommer gå i vinst. Så kommentera så kanske det grå att ni köper in er i vårat företag BE Unique UF.
Nu ska jag åka hem.

Kram. <3

Dagens meny; Våfflor till en sjukling.

Jaha, så var man sjuk. Feber, förkyld och ont i huvudet. Pappa och jag ska äta våfflor till middag idag så det piggar upp lite iallafall. Vet inte vad jag ska skriva mer. Kanske att projektet i skolan är dödstråkig och ingen fattar någonting. Vi är mediaelever vi vill vara lite kreativa. Ursäkta om jag skriver osammanhängande men jag är helt slut. Jag måste gå till skolan imorgon men vet inte om jag orkar.

Nu ska jag äta våfflor. :)
Mums!


Kram <3

Usch fy och blä!

Halsont, snuva och den stor bomb som tickar i huvudet. 3...2...1...BOM! Mitt huvud sprängs snart i 1000 bitar.

Jag ska gå till skolan imorgon men får se omjag orkar hela dagen. Men jag ska försöka. Jag kan inte vara borta. man missar så mycket under bara 1 dag.
Nu ska jag gå och sova. :)

 

Kram kram


Jag vill bli frisk!

Sitter och lyssnar på wünderbara Amy Winehouse. Hennes låtar gör en lite friskare. Min hals värker och ansiktet känns svullet. :/
Hoppas det blir bättre. Kan och vill inte bli sjuk nu iallafall. Imorgon ska jag och Barbie till Mästa och Farsta och foto inför ett jättestort projekt som kommer ställas ut på Spårvägsmuseet inne i stan till vintern tror jag att det är planerat. Det är en sån sak som gör att man älskar foto på Tumba. Man får vara med världens bästa lärare och göra roliga saker. :)
Nu ska jag ta det lite lugnt så jag är frisk imorgon.
Kanske ska ta och hoppa ner i ett skönt bad. Men problemet är att flera i det här huset måste gå på toa och vi ha bara en toalett. Jag får bada fort. :)

Skriver senare ikväll.<3







morgonupdate

Ska snart åka till station och åka till skolan. Idag blir det en inbakad fläta orkar inte fixa håret. Jag sitter och dricker gott citronte som värmer halsen. Jag har fortfarande ont i halsen och hoppas på livet att inte jag blir sjuk. :) Hoppas hoppas.

Nu ska jag fixa mig iordning.
Kram <3


Hej influensan eller?

Känner mig lite vissen och halsen värker? Influensan på gång? Min pappa har varit sjuk i snart 1 vecka och jag träffade honom en kort stund. Kan han ändå ha smittat mig?
Jag hoppas att det inte är något.

Nu ska jag sova.
Kram



Hit the road!

Ska strax åka iväg ill Vällingby för Chic's K;fem kväll. det ska bli jättekul. Jag och Alexsandra ska dit så nu ska jag fixa mig iordning. Tyvärr så ser jag ganska tråkig ut i stil men skitsamma. :)
Nu ska jag sminka mig lite och sådär.
Ska förresten sova hos farmor ikväll så imorgon får jag lite sovmorgon för farmor bor typ 200 m från skolan. Soft asså!

Kram!

skitinlägg

Sitter på lektion och har Nutida Konst. :)
Lyssna rockså på Sweet Dreams med Beyonce. Så jävla bra. Yeaaah!
Hahahahahahahahahahaha....Vad ska jag skriva?
Jag är trött!
Skitinlägg.....
hahahahaahahahahaha. Larvpotta.

Hej då!

morgonbuss uppdate från en trött jossan.

Godmorgon godmorgon!
Sitter på morgonbussen. Körde just ut på motorvägen. Så jag är väl framme i Södertälje typ 10 över. sitter på musik så man kanske bblir något piggare Annars kommer jag bara somna. Jag försov mig imorse, så jag fick ta med mig frukost att äta på tåget. Det blev salamimacka. :)

Nu ska jag ta det lugnt..

Kram. <3


080909

Sitter på bussen på väg hem. Idag var det en ganska normal dag i skolan. Hände inte så mycket. Vi jobbade med vårt projekt som vi fattar nada av. Sen skulle vi ha UF men det kom ingen lärare så jag och alexsandra satt och planerade lite ändå. Begåvade skolbarn! MVG nästa. Eller hur?
Nu åker bussen på väg till Strängnäs. Sen blir det tåg därifrån till Eskilstuna. 
Jag är inte sådär jättetrött just nu, men det brukar kommma när man kommer till lägenheten. Idag är det inte min mat-dag så då får någon annan laga något. Det blir säkert något gott ändå. 

Jag har tänkt på en sak. Imorse på bussen på väg till skolan så var det en massa personer som somna och snarkade. Jag vet inte om trötthet kan smitta. För jag blev så himla trött av alla snarkningar och gäspningar. Finns det någon som har forskat i det? Jag satt och gäspade hela bussresan. Jag såg nog lite rolig ut. :)

Nu ska jag nätsurfa lite och sen kanske sova en liten stund. Ikväll börjar Idol och jag måste ju förstås titta. Kanske skymtar jag och Alexsandra till i teven. 

Kram <3 


morgonblogg

Sitter på bussen mellan strängnäs och Södertälje syd. Det var svårt att komma upp imorse. Jag var skitrött. Men tillslut kom jag upp iallafall :)
Fick skjuts till stationen av Johan. Jag tror att jag åker tillbaka idag och sen är jag i stockholm imorgon. :)
Nu ska jag lyssna på musik och ta det lugnt. :P

Mors!

Svarsstund. :)

Nu har jag fått några frågor som jag tänkte svara på;

Hej Josephine!
Jag tycker din blogg är jättebra <3
Min fråga är;
Vad använder du för shampoo/balsam? Vart kan man köpa det?

/ Anna <3
Svar; Jag använder ett shampoo och balsam från H&M som heter Glow och är jättebra. Det luktar underbart och är bra för mitt skadade och torra hår. :)

Jag ska välja gymnasium nu och jag undrar vart du går och om du var säker på vad du skulle välja när du gick i 9;an?
Svar; Jag går på Tumba gymnasium. Jag var jätteosäker på vad jag skulle gå. I 9;an hann jag ändra mig typ 800 miljoner gånger. Jag ville bli kock, florist, stylist och mycker mycket mer. Men sen så kolla jag på Tumba och deras fotoutbildning lät kul och min kompis fotade och jag tyckte det var kul att fota själv så tillslut valde jag foto och är jättenöjd. :)

Hur sköter du dina naglar bäst?
Använder du något?
Svar; Jag och mina naglar hatar varandra. Mina naglar är tunna och flisar sig jämnt så jag antingen biter ner klipper dom (dålig ovana) eller klipper dom. Men jag har använt Depend's Mirakel Kit en gång och det blev lite bättre. :) Prova du också om duhar samma problem som jag <3

Vem skulle du rädda först av din dator eller din hamster (om du hade en) ? :)
Svar; Jag skulle rädda min dator. Jag har hela mitt liv i den och den kostade mer än en hamster kostar. :)

Tack för alla frågor <3

Nu ska jag kolla på TV och sen gå och lägga mig. Min buss går från Kjula imorgon halv 8 så jag får gå upp tidigt.


Frågestund!

Nu är jag hemma och har ätit middag. Idag var dte min mat-dag och därför blev det en klassiker. Pasta och köttbullar och pastasås. MUMS!
Just nu sitter jag och fjantar mig framför kameran och lyssnar på musik (som vanligt)

Idag hade jag som sagt UF och jag kan avslöja lite lite.
Vårat företag kommer heta Be Unique UF. Alltså det kommer handla om något unikt och personligt. Ni får veta mer längre fram. :)

Jag tänkte ha en liten frågestund till er som vill fråga nåt?
Fråga vad du vill fram till 21 och sen så svarar jag!
Bomba mig med frågor!


Nu ska jag hjälpa mamma lite och sen ska vi cykla till en lekpark så vi får dagens motion. :)
Kanske kommer detlite bilder också om ni ställer frågor. Hehe. Här hotar vi inte alls. :P

På resa på väg till eskilstuna!

Sitter på bussen på väg mot  Strängnäs. Det kommer ta ungefär 1 timme.Så man får roa sig med datorn. :)
Musiken ljudar ut i höglurarna och det är så skönt att bara ta det lungt. :) Jag kommer att vara hemma 5 ungefär. Sen blir det att äta och sen ladda inför Färjan och Roast som har premiär ikväll. Den som blir roastad ikväll är Björn Gusta(f eller v?)sson
Så det blit en helkväll. Jag måste nog duscha också. :)

Nu ska jag nätsurfa lite.
Puss!


Stockholms län!

Sitter i skolan och har UF. Vi kommer snart att sluta.
Sen blir det en lektion sen lunch och sen ytterligare en lektion sen är dagen slut. Pust!
Jag kommer få springa til tåget idag. Annars får jag vänta en halvtimme inne i stan.
Det orkar jag inte med. Jag vill bara till Kjula. Jag kallar inte Kjula mitt hem, stockholms län är mitt hem! När jag fyller 18 flyttar jag så fort det bara går. Jag ska in till STOCKHOLM!
Men nu ska jag fortsätta jobba den lilla tiden som är kvar. Sen börjar jag räkna ner timmarna.

Ha det så bra, så bloggar jag säkert från tåget. :)

Glöm förresten inte Klamydiamåndag den 14 september!





Mors!


Ny stil <33

I höst hade jag satsa på en lite mer höstig outfit. Inte bara jeans och en tröja. Utan kanske en lång kofta oc bara strumpbyxor och converse eller ett par snygga pumps. :)
Men pengarna är det inte alltid man har, som jag. Jag får kanske flörta lite med mamma. Kanske kan få någon kofta eller så.
Idag har jag och the family varit ute i den stora "staden" Eskilstuna! Vi kollade hur man btar sig till centralstationen och lite sånt. Och gissa vad jag såg? H&M! Gissa omjag blev glad. Men hoppas bara att dom har Divided annars kommer jag dö. Men dom hade Monki också. Så man kanske börjar trivar så småningom.

Imorgon så slutar jag 4 så jag kommer inte vara i Kjula för ens 7. Men det kommer inte ta så lång tid varje gång. Det är bara fram till 25 oktober sen kommer det bara ta 1 timme ungefär. :)

Nu ska jag ta det lite långt så skriver jag imorgon igen.


Update från lilla kjula!

Sitter i hyreslägenheten i Eskilstuna nu. Och det är svinkallt här!
Vi har inte kommit iordning än men dom nödvändigaste sakerna finns. Typ TV, mobilladdaren och sängar. :)
Jag och mamma ska åka in till "den stora staden" och försöka hitta till stationen.

Nu ska lilla killen ha datorn.

Mors!

090409

Hej!

Fick en kommentar för det jag skrev igår. Ni får kolla kommentaren själv :)
Men som till svar till dig "Anonym" så är det rätt av Katrin att säga til dom. Hon har så rätt så om det spelar ingen roll hur gammal hon är. Deras föräldrar läser säkert inte deras bloggar och ser vad dom gör. Om min dotter skulle vara som D' eller K' skulle jag stänga ner bloggen på en gång. Dom är förebilder och tjejer ser upp till dom. Var lite förebilder tjejer! K köper saker för hon har pengar. Såklart att 13-åriga tjejer tror att man bara kan köpa allt man vill ha. Men som alla vet så är det inte så. Och D' pumpar in botox i läpparna. Vilka 15-åringar gör det? Inga? Hon gör det för att synas såklart. FY SKÄMS! NU ÄR JAG FAN FÖRBANNAD PÅ ALLA JÄVLA FJORTISFASONER!
Dom startade en blogg för att folk ska kunna se vad dom gör och så. Då ska dom inte gå runt och säga att folk inte ska smygfota dom. Dom valde ju själv att starta en blogg.

Det känns på något vis att jag startar ett bloggkrig, men jag vill bara att få dom här tjejerna att öppna ögonen och se verkligeheten. Nu jävlar är jag på G. Ge mig några provocerade kommentarer (I love it!) så jag kan käfta emot!

Nu är jag hemma efter skolan idag. Det blev en kort dag idag. :) Ikväll blir det Håkan på Grönan. Inte för att jag är något stort Håkan- fan men hans gamla låtar är dom bästa. Hans nya låtar är bara skit tycker jag iallafall. :)
Var på VC imorse och tog blodporv, för säkert ett svar nästa veckan någon gång. Jag skulle kolla vad jag var allergisk dag.
Har fått snurr på Spoti nu igen så nu är musiken på igen. Yeah. Ska lyssna på lite musk och sen kanske gå och tar en siesta. Ska ju orkar vara uppe hela kvällen. Och imorgon ska vi flytta också..det ska bli kul men 9 är inte okej för mig. Jag är en nattuggla och 9 är typ mitt i natten för mig. iallafall på helgen. Menmen..

Nu ska jag kolla på TV och kanske somnar jag också. :)


xoxo





Katrin Zytomierska är bäst!

Det regnar och jag tycker det är mysfaktor 100 när det regnar. :) Mysigt. sitter och lyssnar på en riktigt bra låt. Sweet Dreams med Beyoncé eller Sasha Fierce. Jag är faktiskt så sur på mig själv att jag gick på hennes konsert när hon var i Sverige i våras. Men hoppas hon kommer igen. Då ska jag ta mig fan gå!

Jag orkar fan inte...Nu helt plötsligt funkar inte Spoti. Helvete. Jag. Vill. Ha. Musik.

Jaha, vad ska man mer skriva. :)

Jo, justja! Jag ska lägga upp ett klippt Från Vakna! med The Voice.

Jag skulle vilja hylla Katrin Zytomierska, hon snackade om Kisse, Missie, Pussie, Kussie och vafan alla dom där heter. Man kanske kan tro att dom driver med sig själva. Men det är det som är det sorgliga. Dom är helt seriösa. Jag skulle vilja att ni kollar in videon och sen säger er åsikt. För Katrin har helt jävla rätt. Jag ställer mig upp och bockar och bugar för att någon verkligen vågar säga vad man tycker. Jag håller med henne till 100%.



Ni får gärna ge mig eran åsikt. Jag vill veta vad ni tycker!

Nu ska jag gå och lägga mig. :)

<33

Prinsessa

Kom precis hem från bion. Prinsessa hette filmen och om du ska se en film i höst. Så se den. Alla känner igen sig i den på något sätt. Man går ut med en glad klump i magen. Som sitter kvar fortfarande. :) Så gå och se den. Den är värd varenda korvöre som du betalar för biljetten.

Så filmen får 5 av 5 hjärtan. <33333

Nu ska jag kolla lite på TV och sen gå och lägga mig. :)

Bio <3

Sitter just nu och kollar runt lite på nätet. sitter och sukatr efter snygga kläder på Nelly.com.
Tänk om man hade lite mera pengar så skulle man kunna klicka in lite snygga höstnyheter!
Jaja, drömma kan mabn ju alltid göra.
Sitter och lyssnar på Veronica Maggio's album på högsta volym. Mi lajki <3

Jag ska ta bussen hemifrån 26 och sen går tåget 47. Ska träffa Alexsandra på tåget och sen ska vi gå på filmen Prinsessa. :)




Nu ska jag fixa mig och om ett tag sticka. :)


Sweet Dreams are made of this...



Nu ska jag gå och lägga mig. :)

God natt!


Ny design!

Lite nytt i bloggen nu. Ny header kommer kanske imorgon. Vi får se om jag hinner. Jag och Alexsandra ska på förhandvisning av filmen Prinsessa. Jag har hört att den är jättebra, vi får se vad vi tycker. :)

Imorgon på morgonen ska jag till Huddinge sjukhus. Sen ska jag ha Nutida Konst hela dagen. :) Det kanske låter tråkigt, men jag tycker det var ganska kul förra gången. Så hoppas på det imorgon också.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. <33



 


Testing...Etta, två, trea...

Testinlägg. Fixar med bloggen!

RSS 2.0