Happyland!

Igår var det party party hos Alexsandra. Och det var party på hög nivå! Dunka dunka, och folk till förbannelse. Jag och Madde tyckte att det är onödigt att dricka alkohol. Så vi körde på cola. Men hos dom andra så flödade spriten...Hahaha XD

Just nu sitter jag och lyssnar på Amandas nya singel och taggar inför matchen som börjar nu faktiskt!


Pussar <3

Videoblogg

Nu ska jag och Madde til Alexsandras 17-årsparty! Antagligen så kommer det bilder imorgon. <3

Kramar :)

                              

Finland, here I come!

Nu åker jag till Finland!
Kommer hem på torsdagmorgon. <3

Kommer sakna alla här hemma i Sverige!


Minä rakastan sinua!


Deprimerande...

Höstlovet är här nu och det är så skönt. :)
Sitter på bussen på väg till Kjula...Det här vädret gör en deprimerad, det är grått och kallt och det regnar hela dagarna.
Men idag var jag iallfall inne i stan med Carro. Det var roligt att träffa henne så man hinner snacka lite mer. <3

Imorgon ska jag hem till Alexsandra och fixa med våra armband. Det ska bli kul.

Men nu ska jag lyssna på musik och ta det lugnt resten av resan.
Ikväll kommer det en videoinlägg. MITT FÖRSTA!

Kram.


GLÖM INTE METRO!

Sitter i nattsärken (stavning?) och ska alldeles strax sova. Men första tänkte jag bara påminna alla om att läsa tidningen METRO imorgon! Jag och min fototklass är med där. Kolla ordentligt i hela tidningen som hittar du säkert kanske ett spår av mig :P

Nej, nu går ögonen i kors X).

Puss



Dagens outfit!



Min sköna mjukissockor fick sitta på mina kalla fötter idag! :)

Kom precis till Kjula. Sitter och lyssnar på Spotify och kollar in lite bloggar. Imorgon är det fredga ochs en är det LOV OCH GUD VA JAG LÄNGTAR! Det som är planerat är resa till Finland med mormor och morfar. :) Sen ska jag ju också på Alexsandras party! Det ska bli så jävla kul!

Nu ska jag göra en läxa så vi hörs senare!


Michaelangelo, kan du svara på..?

Ska snart gå och lägga mig. Ska tvätta bort mitt smink och sen fixa te och sen ska jag sova. :)
Idag har min klass varit inne i stan på Moderna Museet. Vi kollade på Salvador Dali och någon annan. Konstverken var jättefina, men jag går hellre och kollar på en fotoutställning. Jag är ingen person som gillar fantasi och sånt som inte är på riktigt. Sen att folk kan måla så bra är en anna femma. Salvador Dali är en fantastisk konstnär och hans tavlor är fantastiska men det är inte min grej riktigt.

Efter museet slutade vi och jag och Alexsandra åkte in till city och åt lunch på Max och sen gick och köpte saker till Be Unique.

Imorgon så ska vi ha foto som vanligt. Ska kolla om det går att kanske få gå ut och fota. Mina ögon pallar inte att sitta vid en skärm enhel dag. Jag blir helt slut i huvudet. Men vi får se hur det går. Jag kanske hinner fota lite iallafall. :)

Nej, nu är det sminkborttagning och sen te.

Puss <3


Dagens outfit!



Dagens outfit!



Middagstajm!

Nu åker jag och äter på Gyllene Måsen!


Näskrossaren!

Hej allesammans!
Det hände en liten incident nu i eftermiddags såd et är dröfr jag inte har kunnat uppdatera. det var så att jag busade med lillkillen och jag står ovanför honom och han tar upp huvudet snabbt och jag hinne ri med och han typ "krossar" min näsa, så nu är den helt svullen och blå. :/
Det var ju inte hans fel men det gjorde så fruktansvärt ont. jag började störtgrina och fortfarande är den öm. Så imorgon blir det att ta det lungt i skolan. :) Känner mig fortfarande lite yr efter näskrossningen men det ska nog gå bra om jag får gå och lägga mig.

Sitter just nu och kollar in Björnes blogg! Han är en sån skön snubbe. Om ni undrar vem Björne är så är det målvakten i SSK! Han har en egen Videoblogg där han bloggar nästan varje dag.

Nu tänkte jag gå och lägga mig faktiskt. Ska upp i ottan imorgon så det är det bra att vara utvilad!


Kram <3


frestad? nej!

Nu har jag slutat och är påväg till Kjula. Känner mig inte så frestad på att åka men det finns inget annat alternativ. Vill ju förstås träffa lillkillen också, så det är därför jag åker i Eskilstuna. För att träffa honom. <33 Jag älskar dig lillebror. <3

Sitter just nu på bussen påväg till Strängnäs. Så då får man underhålla sig med datorn. Tur att du finns min lilla PC! <3 Du gör mitt liv lite bekvämare. Sitter och lyssnar p åSpotify och diggar med i musiken. Just nu är det Kesha med Tik Tok. Yeah! You go girl!

Nu ska jag kolla in lite bloggar och sen göra en läxa. :)

Intervju med Metro

Sitter i skolan och har UF. Har fixat med smyckena idag. Och det går framåt. Halv 12 ska Metro intervjuva mig för en hemlig sak. Kolla in Metro hela veckan så kanske ni får se vad det är?!
Nu ska vi plocka ihop och gå till nästa lektion.


Puss <3

Klar!

Äntligen klar!
Nu har jag städat hela badrummet så nu är det snyggt och luktar fräscht. Just nu sitter jag och hinkar i mig en cola-flaska. Gott gott.
Imorgon är det skola igen, och jag har inte riktigt den lusten att gå dit. Men man måste väl.

Såg att fler har hittat till min blogg. Roligt! Hoppas att ni stannar. :)

Nu ska jag gå och fixa miginför sängen.

Puss!


städar!

Städar badrummet!


trött?

Jag är inte speciellt trött men måste ju gå och lägga mig nångång så jag gör det nu, så länger jag orkar gå till sängen..

Puss <3


Hockeykväll

Nu ska jag iväg på hockey. SSK mot Skellefteå. SSK kommer självklart vinna, hoppas jag iallafall. :)
Har varit och hittat min nya tapet till mitt nya rum. När vi flyttar så blir det att fixa hela mitt rum. Vil ha ett riktigt tonårsrum. Int een massa blommmor och skit. Bara skititgt, ingrodda matrester och flugor. HAHAHA. Nja, kanske inte riktigt. Jag ska ha det fint och bra utrymmen men inte någonting som ska ligga framme.

Men nu ska jag kila iväg.



<3

Fredagsmys med bio!

Sitter hemma och ska snart ta och göra mig iordning för att åka på bio med min sjukling. Alltså Barbie <3
Hon har blivit lite sjuk så jag ska göra hennes på bättre humör. :) Och vi ska sen dansfilmen "Fame". Hoppas den är bra. Det är den säkert. Sällskapet gör ju hela filmen, eller hur?

Jag kollade på FOKI imorse på Vakna med te voice och vad gullig hon är. Hon har en sån gullig dialekt. Lite thailändska, och typ norrlännska och ganska ljus röst. Hon är så gullig. :)
Hon gjorde ett bra intryck på mig. Hoppas hon vinner i helgen på Blog Awards. Hon har inte ens bloggat 1 år och har redan över 45 000 läsare varje dag!
Men nu ska jag ta och make-upa mig lite. <3

Ciao!

Sov gott!

Nu går jag och lägger mig. :)

Puss


Glasses

Hemma från skolan :)
Sitter och kollar på Kanadas nästa topmodel med Jay Alexander. Men Americas nästa topmodel är bättre.

Har på mig mina glasögon som jag nästan aldrig använder. Gillar dom men vågartyp inte använda dom ute. Har bara dom hemma. :)

Men ni ska få se lite bilder.
Ikväll ska jag äta hos min gudmor.
Hon ska köpa riskkapital till vårt företag..Weei!

Puss. <3

  


wakey wakey

Godmorgon.
Jag vaknade 6 imorse för mamma skulle komma och lämna min jacka, men tror ni inte att mamma smsar och säger att jag glömde jackan!!!
Fatta om jag blev sur!
Men det var bara att somna om och nu är jag vaken, på riktigt. :)
Ska snart klä på mig och sticka iväg till skolan.
Men först några småtrötta bilder på mig.

<3

 


rensa tankarna

Kom upp från badet för en stund sen. Det är ganska skönt att bara rensa tankarna. Man bara lyssnar på bra musik och rensar huvudet. Så nu känner jag mig ganska trött och utvilad. Så ska snart gå och lägga mig.
Imorgon är det Foto B som gäller och jag ska sitta och redigera mina bilder :)

Men nu ska jag borsta tänderna och sen sova.

Gonatt!

Go' i huvudet..

Äntligen hemma! Nu har jag lyssnat på redovisningar hela dagen så jag har gröt i huvudet just nu. Tänkte kolla på Top Model och kanske blunda några minuter. Jag har inte somnat så tidigt dom sista nätterna. Har legat och tänkt på så mycket. Man känner att man går i 2;an nu. Man får mer på sina axlar och mer press och tempot är uppe i 120! Man känner det efter skolan. Man är helt slut och bara vill sova. Men på fredag så ska jag verkligen fira attd et är helg. Jag och Alexsandra ska göra stan osäker. Vi ska åka in till stan efter skolan och fika sen ska vi kolla på lite kläder och sen middga och sen avslutar vi allt med bio. :)
Ska bli så jävla härligt att bara umgås med min favorit och ha roligt! <3 Puss på dig, Barbie.

Men nu börjar snart Top Model och jag måste hinna ta lite cola och äta lite double chip chocolate cookies. Så mumsigt :)


Puss <3


Go' i huvudet..

Äntligen hemma! Nu har jag lyssnat på redovisningar hela dagen så jag har gröt i huvudet just nu. Tänkte kolla på Top Model och kanske blunda några minuter. Jag har inte somnat så tidigt dom sista nätterna. Har legat och tänkt på så mycket. Man känner att man går i 2;an nu. Man får mer på sina axlar och mer press och tempot är uppe i 120! Man känner det efter skolan. Man är helt slut och bara vill sova. Men på fredag så ska jag verkligen fira attd et är helg. Jag och Alexsandra ska göra stan osäker. Vi ska åka in till stan efter skolan och fika sen ska vi kolla på lite kläder och sen middga och sen avslutar vi allt med bio. :)
Ska bli så jävla härligt att bara umgås med min favorit och ha roligt! <3 Puss på dig, Barbie.

Men nu börjar snart Top Model och jag måste hinna ta lite cola och äta lite double chip chocolate cookies. Så mumsigt :)


Puss <3


redovisningar

Sitter i skolan och har redovisningar. Just nu har vi paus men snart ska vi börja igen. Jag har redan haft min redovisning och det gick bra men alla tyckte att jag hade lite för mycket text. hehe.

Nu ska vi fortsätta.

Puss. :)

Jippi!

Hejsan Bloggen!

Sitter och finslipar på min PP presenatation imorgom och det går ganska segt. Men jag måste komma igång nu.
Idag har det varit en ganska slapp dag i skolan. Vi har haft 3 lektioner och sen UF på eftemiddagen som vi var på en kvar och sen gick vi. Men min inspiration har kommit tillbaka. Just nu baar älskar jag skolan, nästan iallafall. När jag kom till Kjula så gick jag ut och fotade lillkillen till mitt projekt och det gick jättebra. :)
Just nu sitter jag som klistrad framför Elitseriebevakaren och följer SSK's mtach mot Frölunda och det står just nu 2-2. Men SSK måste vinna för att komma upp lite i tabellen. Heja heja heja!

Men nu måste jag koncentrera mig på arbetet och hockeyn!

Puss

JAG ÄLSKAR SKOLAN!?

Jag bara hoppas på att det är inspiration och lite mer skollust som är på väg. Idag så gick skolan faktiskt ganska bra. Den var inte så farlig. Alexsandra du gör att man orkar lite mer. Älskar dig <3

Och vet ni vad som har hänt? Läs det här! Jag bor i närheten. Så jävla läskigt!
Men man får försöka att inte tänka på det!

Just nu sitter jag och lyssnar på Lily Allen och arbetar med en redovisning tills på onsdag till Nutida Konst A.
Jag tror att det komer att gå rätt bra. Har läst på en massa om min forograf och kan ganska mycket redan. Så nu ska jag bara göra PP:en och sen är jag klar :)

Men nu ska jag fortsätta så länge jag orkar jobba.

Puss.






Tjaaaaaaaaaaa!

Tjaaaaaaaaaaa bloggen! Har ni saknat mig? I know you love me! (skoja)

Iallafall, sitter hemma hos pappa ensam och kollar på fotbollen. :) Det är skönt med en påse chips, cola och en egen tv för sig själv.

Ni kanske undrar varför jag inte skriver så mycke tjust nu, men min inspiration är inte på topp just nu, men jag ska försöka bli bättre. :)

Men nu ska jag fortsätta kolla på the fotball.

Puss


That's what friends are for <3

Jag är så glad att jag har mina vänner som ställer upp för mig i vått och torrt. Jag vill bara säga att jag älskar er. <3
Ni förgyller min dag. :)


Sneakpeek




Våra första berlocker till Be Unique har kommit, så här kommer en av berlockerna som vi kommer använda oss av.


Men jag har inte tid att skriva mer.
Måste kolla vidar epå Idol! I år så är startfältet väldigt bra. :)


Blowing in the wind.

Jag håller på att blåsa bort här i Kjula. Det blåser så man tror att taket ska blåsa. Men det hoppas jag inte att det gör, för det skulle bli lite kallt. :)
Idag har dte varit cärldens struligaste dag. det började med att jag fick avboka min tid hos Maria (min solosångslärare). Sen hann jag inte med mitt tåg till Eskilstuna så jag fick sitta i Flempan och vänta 1 timme. Jättekul! Bravo SJ!
Sen när äntligen 1 timme hade gått så går jag ner till perrongen och ska registrera en resa. Tror ni inte att det blir strul då också?! Då funkar inte mitt pendlarkort bara för att göra livet ännu surare för tillfället.
Men det fixa sig tillslut av en väldigt snäll konduktör. Sen när jag äntligen har kommit till Eskilstuna så går ju inte den förbannade bussjäveln förens om 1 timme! tror ni inte jag får tuppjuck då! Men mamma var snäll och kom och hämta mig på station.
Så jag kom hem iallafall, men det tog sin lilla tid.

Imorgon kommer jag få lite sovmorgon så det blir ganska skönt.
Men nu ska jag sova.


Puss.<3


Laugh

Sitter i Kjula och sitter och prata rmed Alex. Vi sitter och skrattar åt lite allt möjligt. Snart ska vi sova för imorgon blir det att gå upp i ottan. Jaja, mina nya saker i bloggen gick inte så bra så jag börjar med det nästa vecka istället, på riktigt. :)

Nu ska vi sova.
Alex hälsar!

Puss Puss.


Nothing can stop me

Så var skola avklarad idag och är fortfarande skoltrött. Jag vet inte vad det är med mig. Jag är helt död på morgonen och skolan gör mig bara att vilja spy. Usch! Jag kanske låter väldigt negativ, men för närvarande är jag väldigt trött på skolan som ni kanske märker.
Men ska föröska att bli lite bättre i skolan. Jag går i 2;an och om 1 år tar jag studenten. Så jag ska klara det. :)

Ikväll ska jag och mamma till sundbyholm och kolal på trav. När man bor så nära en travbana så såklart måste man åka och kolla lite, och kanske vinna lite kosing. Men man ska aldrig hoppas för mycket.

Nej, nu orkar jag inte skriva mer. :)

Kram <3


Hösten är här!


Foto; aliveandhappy.blogg.se

Hösten är här!


V.41 Första nominerade

 

Nr.1
Kajseli.blogg.se
- Jag gillar hennes udda och personliga stil. Och glasögonen bär hon upp snyggt. :)

För att kunna bli nominerad;
Bli medlem på minoutfit.se sen är det bara att kommentera här med ditt namn så kanske är det just du som blir min nästa nominerade. :)
Jag håller på med 2 nya koncept nu här på bloggen. Dom är inne på en testperiod just nu, men om ni gillar det här så får ni gärna skriva det.

På fredag på det final och då tar jag ut personen som har fått flest röster.
Puss&Kram!


Ris eller Ros?





Vad tycker ni om lårhöga stövlar. Jag tycker att dom är snygga men man ska kunna bära upp dom snyggt och inte som i Pretty Women där Julia Roberts bara ser slampig ut i dom. Man måste ju såklart ha långa ben också annars ser man bara väldigt kort ut.
Vad tycker ni?


Nya grejer.

Snart kommer en ny punkt i min blogg upp.
:)

Ska bara fixa den lite först.

Dagens outfit

Sitter hemma hos Amanda, kom precis in från en fotorunda. :)

Tänkte lägga upp Dagens Outfit;



Jacka från Jc
Stövlar från Skopunkten
Jeansleggings från Gina Tricot
Halsduk från Bik Bok

Kram <3


Wakey Wakey!

Wakey Wakey!
Jag är vaken och mår prima...as usally.
Snart ska jag börja fixa mig iorning för att åka till Manda och Moa. :)

Men nu ska jag äta frukost och sen sticka iväg. <3

 

Puss


Borta bra, men hemma bäst.

Nu är jag hemma igen. Jag och Carro hade en tjejkväll, vi satt om snacka om allt mellan himmel och helikopterladdare (intert skämt. <3)

Sitter och lyssna lite på musk för att lugna ner mig lite. Tänkte snart gå och lägga mig. Ska ju upp ganska tidigt imorgon för jag ska ju åka och fota Manda. :)

Målade föressten mina naglar hos carro med silverlack. Skitsnyggt.
Men nu ska jag gå och lägga mig, så ses vi imorgon. :)

Ciao!


Ko;igt

Sitter hemma hos Carro ch har det mysigt.
Hon hade en mobilkabel så här komer lite bilder från idag på mässan. :) Det var en massa roliga toaletter som jag tog kort på.



Här är en väldigt hålig toalett


Här är en knottrig toalett.


Här är en toalett som folk har kladdat på


Här en rinnig toalett



Här är en ko;igt badkar. <33

Nu ska vi kolla på Körslaget och drick acola och äta chips.

Ciao!


Allaharglömt,menintejag


Nu är jag hemma från mässan och det var väl en helt okej mässa men det var ju sjukt mycket folk. Man gick bara omkring och trängdes med alla, men men...det var ganska kul ändå. Jag köpte inget men mamma köpte lite småsaker.

Jag tog en massa bilder med mobilen och så har jag sladden i E. Så bilder får komma lite senare.

Imorgon ska jag fota Amanda så hoppas att det är bättre väder än vad det är idag. Men på ett sätt kan jag tycka att det är ganska mysigt när det regnar, men när man ska fota är det inte det bästa vädret. Det är inget ljus och det blir väldigt dåliga bilder. Sitter och pratar med Carro i telefon och ska första köka och sen åka till S-tälje för att träffa henne. :)

Nu ska jag fortsätta följa direktrapporteringen från "Templet".
Och det står 2-0 till SSK! Jippi!

Nu ska jag äta middag. Det blir Lövbiff med potatiskroketter.

Puss



Hem&Villa

Snart åker jag iväg till Hem&Villa mässan i Älvsjö!

Kram


Aldrig nöjd?

Äntligen fredag!
Det här veckan har gått jättesegt men äntligen är det fredag och det firades med hämtmat. Det fick bli pizza idag :)
Idag vad jag och min klass inne i stan på Spårvägsmuseet för i höst/vinter ska vi ha en utställning där. Det är därför jag och Alexsandra har varit och farit till Märsta och Farsta. Men det gick jättebra. Dom gillade bilderna så nu börjar det roliga arbetet. Att börja redigera bilderna och gör dom finare än vad dom redan är. Jag ärfaktiskt nöjd med mina bilder för en gångs skull.

Sitter just nu och knarkar sönder Knock you down med Keri Hilson och Kanye West. Så jävla bra. Sitter och småsmuttar på en kall Coca-cola burk också (ovanligt!)

Tänkte lägga upp några fler bilder från igår.

  



Puss *


Pictures!


  

Lite bilder från idag. Har precis kommit hem från skolan. Ska skriva senare sen. :)

Puss

Officiellt höst!

Sitter i bilen på väg till Salem. Det blir att gå upp tidigt på morgon när man åker med mamma. Men det funkar och man får sitta i en varm bil. Men något som börjar bli lite tråkkigt är att det blir kallare och kallare. Idag är det ju 1 oktober och det känns att hösten är officiellt är här. Jag invigde min mössa igår ochgus vad det var skönt.

Jag fick Veckorevyn igår och gissa vem som var utnämnd till Årets snyggaste Hockeyhunk!
Daniel Josefsson i SSk! Gissa om jag blev glad. Och jag kan hålla med VR att han är snyggast. Dom andra såg bara så fångiga ut. Dom såg ut som småkillar. SSk är lite mer manliga. Som ni ser så kanske jag inte skriver så sammanhängande. Det är för att kag är lite trött och hjärnan har inte riktigt vaknat till än.

Men nu ska jag bara lyssna på radio och fokusera på vägen.



Puss 

RSS 2.0