Förslag?



Sitter och diggar till Rihanna på högsta volym. Det hade jag UF och det gick väl ganska bra. Vi blev lite besvikna men det ordnade sig iallafall. :)
Snart får ni veta mera.
Jag undra om det kanske finns några förslag på vad jag kan göra i bloggen? Kanske någon tävling eller så?
Kommentera gärna då. :)

Nu ska jag kolla på 2 1/2 men.



Minnen





Hittade gamla bilder på min stationära data, så tänkte lägga upp några. :)

  



  


Det är så mycket minnen som kommer upp när man kollar på bilderna. :)
Det kanske blir fler såna här tillfällen när jag visar gamla bilder. <3


090831



Sitter i skolan och har UF. Sitter och lyssnar på musik sålänge för att få tiden att gå. Slänger in en bild också.





Nu ska jag fortsätta jobba.





Nighty Night






Nu går jag och lägger mig. <33




Husägare

JAAAAA!
Vi har köpt ett hus i Eskilstuna! Med pool! Så nu är vi husägare också. :)
Men nu kan jag inte skriva mer. :)

Pina ballerina



Nu har jag och pappa proppat i oss ett helt paket Ballerina. Man mår lite illa efter typ 7 ballerina.
Prima Ballerina.
Sitter och lyssnar på Johnny Cash och Tommy Körberg. Sitter också och skriver på mitt och Alexsandras affärside. Nu får ska jag inte skriva för mycket. Men ni kommer få veta mer om det i framtiden som ni säkert redan vet. :)

Nu ska jag fortsätta och skriva lite.

<33


Tjaba!



Tjaba tjena hallå, vi säger så!

Igår kunde jag tyvärr inte skriva. internet funkade inte så det blev ingen mer uppdatering. Men nu är det fixat och det funkar igen. Det är ganska konstigt att man känner sig helt fängslad utan internet. Man är så van vid att ha det där, men så fort det inte går så får man panik. Iallafall jag!

Var till tandläkaren idag för att sätta in en sak som hade åkt bort. Men det gick på 5 minuter sen var jag klar. :) Så då gick jag till Sandy's och köpte en doggy-bag. Det blev en foccacia med mozzarella och soltorkade tomater. MUMS!
Sen gick jag och mötte mamma och lillkilllen. Och vi åkte och uträttade några ärenden. Sen på hemvägen så körde vi förbi gyllene måsen och köpte med oss hem. :)

Så nu sitter jag nyduschad och lyssnar på Spotify.
Milajki Spotify!

Ska snart ta och gå ner i tvättstugan och tvätta. Måste få lite rena kläder tills imorgon. I helgen eller nästa helg så MÅSTE jag köpa lite tröjor och någon/några koftor. Jag har snart inga tröjor. Jag växer så det knakar så allt blir för litet.
Har typ 2 jeans som inte är för små i midjan. Jag är i behov av kläder. Nu kanske ni undrar varför jag inte webbshoppar. Men jag vill gärna se hur det ser ut på så därför går jag gärna till en affär och köper mina kläder. Vissa saker kan jag köpa på internet, men inte allt.

Tyvärr så kommer det inga bilder. Jag är så dålig på med det där att koppla in kameran och fixa. Jag fattar inte att typ Kenza orkar. Hela tiden nya bilder. Tanka in. Tanka in. Tanka in. Jag är för lat helt enkelt. Ni får stå ut med det. Men då och dåär jag faktiskt rätt duktig på att lägga in några bilder iallafall.

Nu ska jag fortsätta digga till Spotify.

Puss




Det regnar här i stockholm idag..

Ute så öser regnet ner, men jag sitter inne i biblioteket och kollar på alla som inte ha paraply och blir dyngsura. Ganska skrattretande faktiskt. Ska efter lucnhen nu ha Nutida konst. Det kanske låter boring men det är jättekul och spännande. Vi ska ta kort också, undra hur det ska gå när det står soom spön i backen. Nej, nu måste jag gå och efter skolan blir det att åka in till stan med Alexsandra för att få litefakta om vårat hemliga projekt. Jag vill så gärna berätta men får tyvärr inte. Men ni kommer snart få veta.

Ha det så bra....i regnet. <333


dagen bara försvinner...

Go kväll.
Idag har det varit en dag som man undrar vart den tog vägen? Började med lektion, luch och sen föreläsning och efter det UF. Jag och Alexsandra håller på med ett hemlig projekt. (Vi kändisar får hemliga projekt. I know you want to be me) Nej, jag sjönk inte till K's nivå. Jag ville bara reta henne lite. Haha. Omogen fjortis. Som inte förstår att hon är den största fjortisen i Sverige! Aja...Ni kommer få veta mer om projektet längre fram. Hoppas ni kommer gilla det. Mer än så säger jag inte. Sen kom jag hem och sov en timme i soffan. Vaknade passligt till maten. Åt och sen klippte gräsmattan för sista gången och sen har jag också kollat på Linas kvällsbok. En riktigt bra film. Lite roligt svenskt på något vis. Vi ska alltid skämta med oss själva. Vi tror vi är världstjärnor men är egentligen ett litet sandkorn i öknen. eller njaa.....kanske inte.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen gå och sussa gott.

Kramar <33

en liten uppdatering.



Jag vet..jag har haft en kass uppdatering. Men det har inte hänt så mycket. Alexsandr ahar varit här och sovit över. Vi hade en tjejkväll med allt vad det innebär (pappa du behöver inte var orolig, vi drack bara cola) - barrunda. Det tar vi när vi fyller 18. Då jävlar!
Är nyduschad och imorgon börjar jag blogga på riktigt och det kommer också komma in en massa nya saker också.
Imorgon slutar jag 4 och efter det så måste jag köpa en massa skolgrejer, anteckningsblock m.m..

Men nu ska jag sova.
Skickar in en bild också!






Bilder från kvällen.



Dagens outfit;
Jacka från H&M
T-shirt från H&M
Jeans från Cheap Monday


Jag och mamma spexar ;)


Jag och johan spexar ;)

Jag har samma min på båda bilderna. Undrar vad det var i min cola på resturangen?
Nu ska jag försöka sova. <33

Go natt. :)

Svar!

Jag fick en fråga, men jag är glad iallafall. Vad är det med mig idag? :)

När drömde du om sex senast?
Sv; Jag drömmer inte så ofta men vad jag vet så har jag aldrig drömt om sex. Inte vad jag kommer ihåg iallafall. :)


Snart kommer det lite bilder. Ska tanka in dom bara.


Wait a second!


Frågestund



Vad har hänt!

När jag loggade in nu, så hade jag bombats av kommentarer och 28 besökare? Vad har hänt?
Drömmer jag bara eller?

Det är fredag och jag är glad och hoppar av glädje. Vet faktiskt inte varför? Kanske är det så att skolan har börjar och slutade lika fort som den började ungefär. Sitter och lyssnar på Spotify lite.
Tack för alla fina kommentarer förresten.
Jag blir varm i hela kroppen. :)

Och eftersom jag hade många besökare så kanske är det något ni vill veta om mig.
Så därför en liten frågestund!

Du får fråga vad du vill. ;) Nästan vad du vill iallafall. <3
Fram till 21.00 har du på dig. 

 




19.20!

19.20! Man kan kalla honom en hjälte!

He´s the no.1

19.20!

19.20! Man kan kalla honom en hjälte!

Hes the no.1

WR!

Blir det ännu ett världsrekord av Usian Bolt på 200 m?

090718

Sitter i bilen på väg till E-tuna. Som jag skrev imorse så ska vi kolla på ett hus. Det är jättefint + att det har pool.
Vårat väder idag har varit lite schizofrent. När jag gick till tåget från S-tälje så var det blixter och dunder, och 5 sekunder senare var det sol igen. Men sen började det regna igen. Och Alexsandra skulle gå hem. Och det började såklart spöregna. Jag hoppas du inte blev för blöt, gumman. <3
Och nu är det sol igen. Jaja, man kan väl säga lite tradionellt " Vilket väder vi har!"

Men i S-tälje blev det lite inköp. (Bilder kommer ikväll)
1 par jeans från BikBok
1 höstjacka från Jc
1 tröja från JC
och 1 litet "förstaklass-kit" till lillkillen. Han gillade det mycket. :)

Nu ska jag fokusera på vägen..Gulp!


Dagens planer och funderingar.


Jag är uppe med tuppen idag. Det känns som jag är den ända somär vaken, men kollar man ut genom fönstret så ser man alla på gatan som går till jobbet och skolbarnen som går till skolan. Den är tiden på dygnet har inte funnitsi min världen dom senaste månaderna. Då har man sovit och inte vaknat förrens 11 halv 12. Men nu blir det andra bullar. På torsdag börjar jag med upprop. Det är klockan 13. Men måste nog börja vända på dygnet så då blir det att gå och lägga sig tidigt ändå.
Hoppas bara skolan går lika snabbt som förra året bara.

Nu lite goda nyheter;
AIK gick igår upp i serieledning och som pappa sa; "Vi släpper den inte". Jag hoppas att AIK vinner i år. Det skulle vara riktigt häftigt. :) Och ja, jag är en jävla AIK;are som vissa skulle säga eller som jag säger. En helt normal person. :) Ni andra som inte hejar på AIK kan dra någonstans. Inga påhopp här inte. :)

Idag ska jag träffa Alexsandra och vi ska antagligen fika och sen ska jag försöka hitta ett par jeans och köpa lite skolsaker.

Nu ska jag ringa till tandläkaren som öppnar kl.8 och hänga på låset och jag ska kräva att få en tid idag för mitt tandkött värker som tusan.

Nu ska mamma och lillkillen gå, medans jag ska ringa tandläakren och sen käka ägg och bacon till frukost. Ska unna mig lite idag.

Jag känner mig skyldig till ett lång inlägg när jag knappt skrev igår.  Men tyvärr inga bilder. Det kanske kommer ikväll eftersom jag och mamma ska åka ner och kolla på ett hus i E-tuna.
Skriver mer sen.

xoxo




Ge dig hän och låt oss brinna i extas...

Sry, jag har inte uppdaterat på hela dagen. Jag har suttit fastklistrad framför Roller Coaster. Jag har ett litet beroende av det just nu.
Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket. Har lyssnat om och om igen på min nya favorit. Niclas Wahlgren med Extas.

 
Lyssna och njut!

så har min j*vla tandställning gått sönder...igen! Det är en slags ring som sitter runt min tand som har lossnat. Så den sitter löst. Men som tur så ska jag till S-tälje imorgon och träffa Alexsandra. så jag hoppas jag kan få en akuttid tills imorgon. Ska ringa imorgonbitti till tandläkaren och fråga om dom kan fixa det. :)
Det går säkert bra. <3

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon. Man vet aldrig när Alexsandra vaknar och smsar mig. :)

xoxo

9.58!!!!!!

Usain Bolt gör det igen!
9.58! Ett nytt WR! 11 hundradelar bättre än förra WR!



DEN HÄR KILLEN ÄR VÄRLDSMÄSTARE!
JAG ÄR GLAD ATT JAG HAR FÅTT SE 2 AV SPORTVÄRLDENS STÖRSTA HÄNDELSER! 9.69 OCH 9.58

9.69 hotat?





Här sitter jag och ser söt ut (not...)
Nu sitter jag och kollar på Fridrotts-VM. Sport-nörd som jag är.
Men nu är det 100 m killar. Och det står mellan Usain Bolt, Asafa Powell och Tyson Gay. Blir det ett nytt världsrekord det får vi snart se...


Nighty Night

Nu sitter jag hemma igen, efter en trevlig kräftskiva hos mormor med goda jumbokräftor. Men kräftor är inte min favorit så jag värmde på en Pan-Pizza istället. :)
Imorgon ska vi på 8-årskalas. Så det blir att vara borta hela dagen då också.
Och sen är det inte långt kvar tills skolan börjar. Men jag börjar längta tillbaka. Alla vardagliga sysslor och kompisarna och foto. Jag har saknat foto hela sommaren.

Nu ska jag sova. :)
Kram.



vad.ska.jag.skriva.här.?


 
Dagens outfit;
Kjol från Jc
Linne från H&M



Tjabaaa tjeeena hallååå!

Nu är jag hemma igen efter en tripp till S-tälje. Inget blev inköpt men jag och pappa kolla på externa hårddiskar till min baby. <3

Nu ska jag snart upp till mormor och käka kräftor, jag tar med mig kameran så det kommer bilder senare sen. :)


xoxo på er alla.

090715

Jag ska alltid göra miner när jag är framför kameran.
Nu ska jag och pappa iväg.

 

DET KOMMER EN OUTFIT SNART!

Om jag är trött..Nej, orkar bara inte gå och lägga mig.

Nu stupar jag i säng, och kolla jag borstar nötterna!








Dragläget..?

Sitter i min Grönan-tröja som jag köpte sist jag var där med Alexsandra. :)
Den är riktigt mysig faktiskt. Den var värd 300 spänn.
Har varit och övningskört idag lite med papi. <3 det gick väl bra men måste lära mig dragläget. får jobba på det. Annars har jag inte gjort så mycket idag.
Så nu ska jag ta en filt och mysa ner mig med min tröja och en kall cola.
Coke in my life. <33





dagen

Idag har har jag varit hos min låtsas faster och badat i hennes pool. Jättekul. Jag och lillkillen är riktiga badmonster. :) Vi ville aldrig gå upp. Sitter just nu och kollar på Ernst Kiersch...jag vill inte ens försöka mig på hans efternamn.

sen åker jag till pappa och imorgon är han ledig och vi ska hitta på något. <33



ciao


My little baby!

Godmorgon alla söta!
Sitter med min nya Asus Aspire ONE! Min egna lilla mini-pc. Köpte den igår på Elgiganten. Det är en kamera i den men det finns inget program så ska fixa ett så kommer det nog sen komma en massa bilder kanske. :)

Men nu ska jag äta frukost och sen dra ut i solen.


Ciao.

LOL

Igår var en sjukt rolig dag. :)
Bilder finns på Alexsandra's blogg.
Men det var jättekul och vi ade tur me vädret. Idag är det ju inte lika bra. Nu ska jag kolla på film och ta det lugnt.


Ciao



nighty night

Min ögon g¨r i kors nu,som nu kanske ser.
Jag orkar knapppt stänga avdatorn. trycka på en ynka knapp..

go natt

update no.2.

Nu uppdaterar jag igen!

Update

Nu är jag hemma. Det blev inte så mycket att skriva igår eftersom jag och papi var på 40-årsfest hos min gudfar och hans familj. Det var typ 40 pers där. Och som vanligt fick man leka barnvakt. Men ungarna är störtsköna så det är bara roligt. Jag och Matilda (min gudfars dotter) lekte DJ's hela kvällen och hade det jättekul. Vi dansade och sjöng som galningar. Värsta discot. Sen när dom "äldre" skulle dansa så fick dom önska gamla klassiker så det blev mycket Micke Jackson! Men Micke's låtar är bra. :)

Nu ska jag gå och köpa lunch på grillen för sen ska jag åka och spela minigolf med gudmor + sambo.

<3


Flyttlasset går..

Är hemma igen, men snart är det inte längre mitt hem. Flyttlasset går 5 september till Esk. Men inget hus har vi hittat så vi bor i en hyreslägenhet sålänge i Kjula. Så snart måste man börja packa också. Min ork och lust är int epå topp just nu jag kommer väl stå när vi ska flytta och börjar packa då. Jag vill göra så mycket annat än att packa.
Det är sommar och jag vill inte bekymra mig om något annat!
Men på måndag så ska jag till Grönan med Alex.
Och vi ska ocka fett! <333
Grönan, watch out! Here we come!'


Nu blir det mami´s korv stroganoff. <3

Tjeena

Kom ihåg!

Är uppe med tuppen! Har redan doppat mig några gånger. Ska snart äta frukost.
Och idag är vädret på topp som jag ska ligga ute i solen. Vad ska ni göra..?

Glöm inte solskyddet!
Och drick vatten!

Rewind

Åkte till landet imorse och har spenderat hela dagen här. Sol, bad och fiske.
Vi har fått en relativt aborre som vi ska grilla ikväll. MUMS!

Sitter och lyssnar på MUMS MUMS!
Så lägger upp hans nya låt med snygga bilder på honom också. <3






Nu ska jag dansa!


Landet!

Är på landet och solen skiner så jag drar ut och lapar sol. <3



                                      


120

Mitt 120:onde inlägg. Ny header med bilder lånade av en riktig häftig illustratör Liselotte Watkins. Hon har gjort H&M's illustrationer när dom har haft gästkollektioner. Så kolla gärna in hennes illustrationer här!
Idag ska jag och papi till Solvalla och kolla på trav. Jag har stor respekt för hästar men att spela på dom är roligt. Haha. Det är att vinna eller försvinna typ. Man gissar på vilken häst som vinner och sen så får man kolla lite på oddset som är ju högre, ju mindre spelad häst. Så om man vill ha stora pengar ska man spela på hög oddsare och ha en jävla tur så kan man ta hem några slantar.

Sitter just nu och lyssnar på Jerry Williams sommarprat på P1. Han kör på en ren stockholmska.
Tjeeena tjejen!

Nu ska jag göra mig iordning och sen ska vi åka in till stan innan vi åker till Solvalla!

Jag är stolt!

Jag ska inte sticka under stolen att jag är väldigt liten och därför i vissa fall kan använda barnkläder. Och det är inte heller något jag skäms över. Det är billigare och man kan faktiskt hitta fina barnkläder i min storlek. Men snart är jag nog för stor för dom. Kan ha en tröja från Lindex's Heartquake-avdelning i str 164-170.
Så här kommer en liten outfit. (Men allt är inte barnkläder!)

  

Byxorna är dam och det andra är barn. Det är väl inget fel på kläderna. Säg gärna vad ni tycker. :)

090804

Hemma igen, och har ätit pizza från Robbans. Så gott med en pizza efter att ätit husmanskost i snart 3 dagar, då vill man ha något som badar i fett. Så nu sitter jag hä mätt och belåten och har kollat på 2 and 1/2 men. Så jävla roligt asså.

Men på farmor och farfars land har jag tagit det lungt och cyklat runt området varje dag. Så nu har jag fått sommarens motion tycker jag. Sen har jag badat och idag lurade jag i farfar i plurret också. Men jag har också cyklat till kiosken och köpt glass. Så gott när den rinner ner för handen och man blir kladdig. På något sätt så är det sommar för mig.
Men nu ska gå.


<33

update

Hej!
Det är jättedålig mottagning på farmor och farfars land, men jag mår bra och kommer hem imorgon. Så då skriver jag mer och idag och igår har jag badat. Och det var helt okej varmt.

Läste precis på Blondinbellas blogg att hon har blivit väldigt sjuk. Har hon kanske svininfluensan. Haha. Inte för jag bryr mig med ändå...:)
Nu ska jag snart sova.

<3

RSS 2.0